Vannak kiváló termékei, melyeket költségkímélő módon a legnagyobb profittal szeretne eladni? Nem akar vesződni egy üzlethelyiség bérlésével és fenntartásával, járulékos költségekkel és a rengeteg adminisztrációval? Akkor Önnek egy technikailag fejlett, megjelenésében egyedülálló, korszerű, könnyen kezelhető és ténylegesen hasznot hozó webáruházat ajánlunk megfizethető áron.

Nincs tapasztalata a webáruházak üzemeltetésében és az internetes kereskedelemben? Egyáltalán nem baj, mert 15 évnyi szerteágazó nemzetközi tapasztalatunkat és csapatunk teljes szaktudását ingyen az Ön rendelkezésére bocsátjuk! Teljes körű, személyre szabott és ingyenes segítséget nyújtunk a kezdetektől, ezen felül professzionális tanácsadást kap annak érdekében hogy a leendő oldala hogyan érheti el a Google keresőjében a legjobb találatot, valamint hogyan kerülheti el a rejtett buktatókat. Azt is megmutatjuk, hogy az elkészült oldal teljesítménye hogyan követhető, számszerűsíthető, elemezhető akár grafikonokkal is.
Tőlünk minden olyan technikai információt megkap, melyek elengedhetetlenek a sikerhez.

Kérjen személyre szabott, kedvezményes ajánlatot: ÁRAJÁNLATKÉRÉS vagy válasszon ELŐRE ÖSSZEÁLLÍTOTT CSOMAGJAINKBÓL!

A következőkben az általunk készített webáruházak elkészítésének részleteiről tájékozódhat bővebben:

  • Felmérjük az igényeit: megismerjük termékeit, az elérendő céljait, feltérképezzük a leendő oldal célközönségét
  • Az Ön elképzelései és javaslataink összegzése alapján megtervezzük webáruháza szerkezeti felépítését: kialakítjuk a célnak legmegfelelőbb struktúrát, az aktuális trendek és technikai újítások figyelembe vételével
  • A megjeleníteni kívánt szövegeket, képeket bekérjük Öntől (igény esetén a képi tartalmat – akár termékfotókat is – saját fotósunk elkészíti országszerte, ezzel kapcsolatban további egyeztetés szükséges). Javaslatokat teszünk ingyenesen a maximális hatékonyság és találati arány érdekében a szövegre és képi tartalomra egyaránt.
  • elkészítjük az oldal vizuális elemeit (ha még nincs akkor megtervezzük cége logóját is, erről a csomag ajánlatainkban olvashat) ezután készítünk egy látványtervet melyet véleményezés után tovább finomítunk
  • A végleges szöveg korrektúrázása, képi tartalom optimalizálása (szükség esetén retusálása) vagy igény esetén videós tartalom oldalba történő beépítése után integráljuk az automatikusan működő e-mail rendszert, webáruház motort, kapcsolati űrlapot, aktív és közelíthető térképet mely vállalkozását mutatja, valamint az összes olyan kiegészítőt melyre igényt tart
  • A webáruház készítésének ebben a fázisában történik a Google Analytics kód és a Facebook konverziókövető kód beillesztése az oldalba, itt hangoljuk és kötjük össze az oldalt a hozzá tartozó közösségi médiumokkal (Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, YouTube stb.). Ezek működéséről és használatáról ingyenes és részletes tájékoztatást nyújtunk.
  • Létrehozunk egy próbaoldalt a saját szerverünkön, így meg tudja nézni a leendő oldalt teljes valójában, működés közben. Önnel közreműködve teszteljük a honlap funkcióit és működését, hogy az minden igényt kielégítően működjön. Ezután elvégezzük az utolsó simításokat, majd a próbaoldalt áthelyezzük arra a tárhelyre, ahonnan már bárki elérheti.
  • Amennyiben igényli (egyeztetés szükséges) az oldal elkészítése után az Ön által meghatározott időközönként frissítjük a szöveges részeket, aktualizáljuk tartalmait. Lehetőség van rá hogy reklámjait, kiadványait és bármilyen marketingelemet grafikailag megtervezzünk online- (internetes) és offline (nyomtatott) formában. Erről bővebben a M-Design menüpontban olvashat!