A legjobb helyen jár, ha most induló vállalkozásához szeretne egy technikailag fejlett, megjelenésében egyedülálló, korszerű és ténylegesen profitot hozó honlapot megfizethető áron.

Teljes körű, személyre szabott és ingyenes segítséget nyújtunk a kezdetektől, ezen felül professzionális tanácsadást kap annak érdekében hogy a leendő oldala hogyan érheti el a Google keresőjében a legjobb találatot. Azt is megmutatjuk, hogy az elkészült weboldal teljesítménye hogyan követhető, számszerűsíthető, elemezhető akár grafikonokkal is.
Tőlünk minden olyan technikai információt INGYEN megkap, melyek elengedhetetlenek a sikerhez.

Kérjen személyre szabott, kedvezményes ajánlatot: ÁRAJÁNLATKÉRÉS vagy válasszon ELŐRE ÖSSZEÁLLÍTOTT CSOMAGJAINKBÓL!

A következőkben az általunk készített honlapok elkészítésének részleteiről tájékozódhat bővebben:

  • Felmérjük az igényeit: megismerjük az elérendő céljait, feltérképezzük a leendő oldal célközönségét
  • Elképzelései alapján megtervezzük honlapja szerkezeti felépítését: kialakítjuk a célnak legmegfelelőbb struktúrát, az aktuális trendek és technikai újítások figyelembe vételével
  • A megjeleníteni kívánt szövegeket, képeket bekérjük Öntől (igény esetén a képi tartalmat – akár termékfotókat is – saját fotósunk elkészíti országszerte, ezzel kapcsolatban további egyeztetés szükséges). Javaslatokat teszünk ingyenesen a maximális hatékonyság és találati arány érdekében a szövegre és képi tartalomra egyaránt.
  • elkészítjük az oldal vizuális elemeit (ha még nincs akkor megtervezzük cége logóját is, erről a csomag ajánlatainkban olvashat) ezután készítünk egy látványtervet melyet véleményezés után tovább finomítunk
  • A végleges szöveg korrektúrázása, képi tartalom optimalizálása (szükség esetén retusálása) vagy igény esetén videós tartalom oldalba történő beépítése után integráljuk az automatikusan működő e-mail rendszert, kapcsolati űrlapot, aktív és közelíthető térképet mely vállalkozását mutatja, valamint az összes olyan kiegészítőt melyre igényt tart
  • A honlap készítésének ebben a fázisában történik a Google Analytics kód és a Facebook konverziókövető kód beillesztése az oldalba, itt hangoljuk és kötjük össze az oldalt a hozzá tartozó közösségi médiumokkal (Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, YouTube stb.). Ezek működéséről és használatáról ingyenes és részletes tájékoztatást nyújtunk.
  • Létrehozunk egy próbaoldalt a saját szerverünkön, így meg tudja nézni a leendő oldalt teljes valójában, működés közben. Önnel közreműködve teszteljük a honlap funkcióit és működését, hogy az minden igényt kielégítően működjön. Ezután elvégezzük az utolsó simításokat, majd a próbaoldalt áthelyezzük arra a tárhelyre, ahonnan már bárki elérheti.
  • Amennyiben igényli (egyeztetés szükséges) az oldal elkészítése után az Ön által meghatározott időközönként frissítjük a szöveges részeket, aktualizáljuk tartalmait. Lehetőség van rá hogy reklámjait, kiadványait és bármilyen marketingelemet grafikailag megtervezzünk online- (internetes) és offline (nyomtatott) formában. Erről bővebben a M-Design menüpontban olvashat!